Åpningstider

Haugalandsveggen er for tiden stengt grunnet Covid-19.

Dette gjelder også for personer med års og halvårskort i Haugalandsveggen.

For den mest oppdaterte informasjonen angående Hveggen, sjekk Hveggens Facebook side.

Til alle med kort: I samband med at Hveggen no er stengt på ubestemt tid får du ikkje nytta 3-, 6- eller 12-måneders kortet ditt. Ta kontakt med post@haugalandsveggen.no om du vil at me skal forlenga gyldigheita på kortet ditt. Me vil likevel be om forståing for at me no er i ein vanskeleg økonomisk situasjon der me gjer alt me kan for å unngå konkurs, og håper du er med på laget – kanskje ved å la kortet løpe som vanleg.

 

Våre ordinære åpningstider er vist i tabellen til høyre.

Klatring i betjent åpningstid:

For å klatre med tau i Haugalandsveggen må du enten ha Brattkort eller Topptaukort eller være i følge med noen som har slikt kort. Vi har også en Autobelay, der klatrere uten kort kan få introduksjon i bruk av denne. Det må påregnes noe kø for å bruke Autobelay i de travleste periodene. På tirsdager fra 18.00 til 21.00 har vi noe ekstra kapasitet der vi kan tilby prøveklatring i den grad instruktør har tid/kapasitet. Buldreanlegget kan brukes av alle uten krav om Brattkort eller Topptaukort.

Brattkorttester avholdes i utgangspunktet på tirsdager mellom 18.00 og 21.00, men også helger og torsdager så langt instruktør er tilstede. Ring gjerne eller ta kontakt på annen måte for å avtale tid! Pris kr. 100,-.

Klatring i ubetjent åpningstid:

Medlemmer av Haugaland Klatrelag, som er over 18 år og har Brattkort og årskort/halvårskort, kan benytte hallen utover betjent åpningstid.

 

Merk: Unntak fra de normale åpningstidene kan gjelde i forbindelse med høytider o.l.