Aktiviteter

 

Ikke klatret hos oss før?

Her er mer info om klatring i Haugalandsveggen.

Klatrekurs

Se mer på Kurssidene våre.

Psykt Sterk og Psykt Aktiv

Dette er faste grupper for deg som på en eller annen måte strever med din psykiske helse.

Haugaland Klatrelag ønsket i 2023/2024 å ha fokus på psykisk helse og være en helsefremmende aktør i lokalsamfunnet, som tilbyr gratis klatring til mennesker som på ulikt vis strever med sin psykiske helse. Takket være SR-stiftelsen, Stiftelsen DAM og Haugesund kommune er dette prosjektet realisert og tilbudet er gratis for alle deltakere!

Psykt Sterk er gruppen for barn og ungdom (6-25 år) hver Onsdag kl. 13:00-15:00

Psykt Aktiv er gruppen for voksne hver Fredag kl. 10:00-12:00.

Psykt Sterk prosjektet inviterer også institusjoner og organisasjoner, som på ulikt vis arbeider med psykisk helse, til en dag med gratis klatring i hallen vår gruppevis, for å se hvor godt klatring kan fungere for å ivareta vår psykiske helse.

For mer informasjon eller påmelding kontakt: hklaktiv@gmail.com

Brattkorttest

Brattkorttesten tar mellom 15-30 minutter og er en sjekk av kunnskapen din rundt sikkerhetsrutinene gjennomgått på brattkortkurset. Her skal du vise at du kan å sikre trygt på både topptau og led og har kontroll på punktene på klatrevettplakaten som henger i i alle klatrehaller.

Ta kontakt med klatrevakten i bemannet åpningstid for test, eller book tid for brattkort-test på post@hveggen.no

Klatreskole

Vi tilbyr klatring for deg som går i 5. til 7. klasse hver Tirsdag og Torsdag. Klatreskolen går fra kl 14.30 til 16.30. Det er ingen krav om tidligere klatreerfaring, det eneste du trenger er motivasjon og lyst til å klatre!

Klikk her for mer info.

Barneklatring

Det er per tiden to barnegrupper som klatrer annenhver tirsdag fra 17.00 – 18.00. Alderen er 5 til 10 år. Her forutsetter vi at foresatte kan være med på sikring.

Klikk her for mer info om barneklatring.

Ungdomsgrupper 

Vi tilbyr to ungdomsgrupper – en for de yngste (10 – 13 år) som ønsker litt mer enn det barneklatringen kan tilby, og en for de eldre «ungdommene» (14-18 år).

Klikk her for mer info om ungdomsgruppene.

Barnebursdager

Vi arrangerer barnebursdager for barn i alle aldre!

For mer informasjon klikk her.

Klatring for alle

Dette er et tilbud for personer med nedsatt funksjonsevne. Målet med tilbudet er å kunne etablere en gruppe som klatrer regelmessig i Haugalandsveggen sammen med ledsagere og godkjente instruktører. Fokus blir et sosialt godt miljø, mestring og utvikling for alle. Høres dette spennede ut, ta kontakt med oss. Klatringen foregår annenhver torsdag.
Kontakt oss for mer informasjon

Utdrikningslag

Vi får bruden eller brudgommen opp i høyden!

For mer informasjon, klikk her.

Bedrift/events

Vi setter opp teambuilding og arrangementer for bedrifter.

For pakker og tilbud: Les mer her!

Klubbklatring

Mangler du en klatrepartner eller ønsker du å bli bedre kjent med andre klatrere i miljøet? Møt opp på torsdager 18.30-20.30