Om klatring

ÅPNINGSTIDER SOMMEREN 2022
GJELDER FOR TIDSROMMET 27. JUNI TIL OG MED 19. AUGUST
MANDAG: STENGT
TIRSDAG: 14-19
ONSDAG: 12-18
TORSDAG: 14-19
FREDAG: STENGT
LØRDAG: 11-15
SØNDAG: 11-15
GOD SOMMER FRA OSS I HAUGALANDSVEGGEN

I Haugalandsveggen kan alle komme å klatre, uavhengig av alder og fysisk nivå. Man trenger ingen erfaring med klatring for å komme i gang.

Det er ingen krav til forkunnskaper eller spesielt utstyr for å prøve klatring hos oss, ta kontakt med personalet og vi vil kunne hjelpe deg i gang.

Buldreanlegget kan brukes av alle, uten noe form for kortkrav. Vi har også to Autobelayer, hvor klatrere uten Brattkort kan klatre. Etter en kjapp innføring innføring av personalet kan hvem som helst klatre uten å måtte ha en annen person som sikrer.

For å klatre med tau i Hveggen må du enten ha Brattkort, Topptaukort, eller være i følge med noen som har ett av disse kortene. Følg med på «Kurs» delen av nettsiden for å se når neste ledige kurs er. For å få tatt Brattkorttesten er det bare å ta kontakt eller komme innom Haugalandsveggen.

Dersom dere er flere og ønsker å prøve klatring sammen så ta kontakt for å booke en tid slik at vi kan stille med instruktører.

Vi tilbyr også gruppeaktiviteter som barneselskap, utdrikningslag eller teambuilding, vi tilpasser opplegg etter ferdighetsnivå eller andre ønsker.

Her er en oversikt over ofte stilte spørsmål om å klatring.

Hveggen har en total klatreflate på ca 1000 m² og er 15 meter høy. Klatrehallens mange ulike vegger har stor variasjon hva gjelder høyde og helning, og dekker hele spekteret fra lange, overhengende konkurranseruter, via slakere trenings- og mosjonsvegger, til noe kortere kurs-, nybegynner- og barnevegger. Hos oss finner du med andre ord klatrepartier for alle, uansett tidligere klatreerfaring.