Om klatring

Haugalandsveggen er stengt lørdag 04.12 grunnet julebuldring.

 JULEBULDRING 2021!!! På grunn av smittevern må vi endre litt på opplegget for årets julebuldring. Opplegget blir som følger: I tidsrommet 10.00 til 12.15 klatrer pulje 1 som er for alderen 0 til og med 13 år. Foreldre kan også delta i denne puljen. Pulje 2 klatrer 12.30 til 14.30 og er for alderen 14 år og opp. Det vil være premieutdeling i forbindelse med puljen du klatrer i🎅🏼 vi har masse flotte premier. Så litt smittevern: Hold deg hjemme hvis du er syk eller har symptomer. De nasjonale anbefalingene ang bruk av munnbind sier følgende: Det anbefales også å bruke munnbind der det er mye folk og vanskelig å holde avstand, f.eks når du skal hente jakken din etter et arrangement samtidig med mange andre eller på vei ut av en fotballstadion. Ta med munnbind og bruk det ved behov. Vi gleder oss det er skrudd 76 flunkende nye bulders så detta blir tipp topp julestemning

 

I Haugalandsveggen kan alle komme å klatre, uavhengig av alder og fysisk nivå. Man trenger ingen erfaring med klatring for å komme i gang.

Det er ingen krav til forkunnskaper eller spesielt utstyr for å prøve klatring hos oss, ta kontakt med personalet og vi vil kunne hjelpe deg i gang.

Buldreanlegget kan brukes av alle, uten noe form for kortkrav. Vi har også to Autobelayer, hvor klatrere uten Brattkort kan klatre. Etter en kjapp innføring innføring av personalet kan hvem som helst klatre uten å måtte ha en annen person som sikrer.

For å klatre med tau i Hveggen må du enten ha Brattkort, Topptaukort, eller være i følge med noen som har ett av disse kortene. Følg med på «Kurs» delen av nettsiden for å se når neste ledige kurs er. For å få tatt Brattkorttesten er det bare å ta kontakt eller komme innom Haugalandsveggen.

Dersom dere er flere og ønsker å prøve klatring sammen så ta kontakt for å booke en tid slik at vi kan stille med instruktører.

Vi tilbyr også gruppeaktiviteter som barneselskap, utdrikningslag eller teambuilding, vi tilpasser opplegg etter ferdighetsnivå eller andre ønsker.

Her er en oversikt over ofte stilte spørsmål om å klatring.

Hveggen har en total klatreflate på ca 1000 m² og er 15 meter høy. Klatrehallens mange ulike vegger har stor variasjon hva gjelder høyde og helning, og dekker hele spekteret fra lange, overhengende konkurranseruter, via slakere trenings- og mosjonsvegger, til noe kortere kurs-, nybegynner- og barnevegger. Hos oss finner du med andre ord klatrepartier for alle, uansett tidligere klatreerfaring.